BAZA ZNANJA

Javni poziv za prijavu provedbe istraživanja u području ekološke proizvodnje

autor u Novosti

Javni poziv se provodi u sklopu provedbe projekta „Innovations in eco-food systems for sustainable production and safety environment““ financiranog iz Višegradskog fonda (Ref.No:21910376). Cilj poziva je podrška u provedbi istraživačkih aktivnosti vezanih uz ekološku poljoprivredu i preradu tijekom cjelokupnog procesa, od ideje do njene afirmacije u praksi.

Poziv je namijenjen poljoprivrednim proizvođačima, istraživačima, studentima svih razina studija i učenicima. Zainteresirani prijavitelji mogu se prijaviti individualno ili u timovima (do 3 člana).

Za sudjelovanje u Pozivu potrebno je dostaviti svoj prijedlog istraživanja u Obrascu za prijavu koji je sastavni dio Poziva, sukladno objavljenim Uputama za prijavitelj,. Nakon pregleda svih prijava povjerenstvo će odabrati maksimalno 10 prijedloga koji su u skladu s

Uputama za prijavitelje. Povjerenstvo čine predstavnici Centra za razvoj ekološke proizvodnje i partnera u projektu (više na www.ekocrep.eu) .

Popis izabranih istraživačkih projekata bit će objavljen na web stranici CREP-a wwww.ekocrep.eu.

Sudionicima čiji radovi budu odabrani pripada:
1. Pravo na prisustvo edukacijama na kojima će se njihovi radovi detaljnije analizirati, ispitivati i usavršavati i to uz prisustvo stručnjaka iz Hrvatske, Srbije, Slovačke i Ukrajine.

2. Pravo na studijsko putovanje u Slovačku ili Poljsku (ovisno o području istraživanja) radi posjete relevantnim ustanovama i stjecanja novih saznanja iz područja proizvodnje i prerade ekološke hrane.

3. Promociju rezultata istraživanja putem medija, publikacija i e-platforme Očekivani rezultati su primjenjiva rešenja iz područja ekološke proizvodnje koja će doprinijeti njenom
unapređenju.

Svi zainteresirani kandidati mogu da dostaviti svoje istraživačke prijedloge elektronskim putem na adresu centarekoproizvodnje@gmail.com najkasnije do 19.08.2019. godine.
Za dodatne informacije možete se obratiti putem elektronske pošte na adresu centarekoproizvodnje@gmail.com.

Upute prijaviteljima
Obrazac za dostavljanje prijedloga