Privatnost podataka

Molimo detaljno pročitajte tekst u nastavku: Organic Bridge (Udruga Ekocrep)

Korištenjem kontakt forme prikuplja se Vaše ime, prezime i email adresa. Podatci se prikupljaju u svrhu korištenja prilikom odgovora na upit koji je upućen od strane osobe koja koristi kontakt formu. Administratori stranice su jedine osobe koje imaju pristup tim podatcima. Podatci su pohranjeni u obliku poruke (email) i oni mogu biti uklonjeni na zahtjev dotične osobe. Podatci nisu dostupni nikome osim administratorima web stranice. Sav sadržaj podataka se procesira u Republici Hrvatskoj.

Newsletter prijava- prikupljamo email adrese i osobna imena kako bi vas ubuduće kontaktirali o nadolazećim radionicama, predavanjima. Pristup podatcima imaju samo administratori, te se oni ne dijele s nikime. Korisnicima je omogućeno u bilo kojem trenutku zatražiti prestanak dobivanja obavijesti, kao i potpuno uklanjanje njihovih podataka iz baze podataka.

Također napominjemo da web softver ostavlja tzv. cookie, tekstualnu datoteku koja sadrži komadiće informacija (kao npr. odabrane postavke na web stranici), u cacheu Vašeg internet preglednika. Softver ne prikuplja niti šalje bilo koji drugi oblik informacija na Vaše računalo.

Odabirom “Prihvaćam” pristajete i prihvaćate pročitana pravila.